Siapakah kita?
Zulmall.com  adalah kedai dalam talian yang menjual  Pelbagai barangan . ZULMALL  telah ditubuhkan dan ditubuhkan sejak tahun  2020 . Sejak itu, syarikat ini berkembang setiap hari. Kami berusaha untuk menjadi salah satu pembekal terbaik untuk fesyen muslim di  luar sana.

Apa yang kami jual?
Kami menawarkan pakaian lelaki, wanita & kanak-kanak berkualiti terbaik   di pasaran dalam talian yang sukar anda temui di pasaran!


KENAPA PILIH KAMI?


Kawalan Kualiti
Kami memastikan bahawa fokus utama kami adalah kualiti produk. Kami akan memastikan bahawa pelanggan mendapat kualiti terbaik dari kami dan kami melayani pelanggan sebagai  VIP .

Perkhidmatan Pelanggan yang Mesra
Kami tidak akan melayani pelanggan dengan sikap  "kerana-ini-adalah-saya-pekerjaan" . Kami akan memastikan pelanggan akan merasa selesa sepanjang berbelanja. Sekiranya mereka memerlukan bantuan kami semasa membeli-belah, kami akan memberikan sokongan terbaik yang mereka dapat dalam talian.


Bagaimana untuk menghubungi kami?
Sekiranya anda mempunyai keraguan / cadangan / komen mengenai kami, produk kami atau laman web kami, jangan ragu untuk menghubungi kami! Kami boleh dihubungi melalui  zulcommerce@gmail.com  atau hubungi kami di  011-28609150 . Kami akan menghubungi anda dalam masa 24 jam. Terima kasih.